ÖNAL İŞÇİNİN EKMEĞİYLE OYNAMAYA ÇALIŞTI

ÖNAL İŞÇİNİN EKMEĞİYLE OYNAMAYA ÇALIŞTI

Keskin Belediye Başkanı'ndan, Ahmet Önal'a sert çıkış: İşçinin ekmeğinde gözü var

A+ A-

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, belediyeye işçi olarak alınan 85 kişinin haksız şekilde alındığını iddia ederek, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) önerge veren CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal’a, sert tepki gösterdi.

Keskin Belediyesi geçtiğimiz yıl belediyede çalıştırılmak üzere 85 işçiyi kadrosuna kattı. Alımın usulsüz bir şekilde yapıldığını söyleyen CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, meclise önerge vererek konunun araştırılmasını istemişti. Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım konuya dair açıklama yaptı.

"AHMET ÖNAL ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI"

Keskin'de işler aksamasın diye, İŞKUR üzerinden işçi alımı yaptıklarını söyleyen Yıldırım, “Belediyemize eleman aldık şimdi Kırıkkale belediye başkan adayı olan Ahmet Önal bizi Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanına şikayet etti. Seni Cumhuriyet savcılığına da vereceğim dedi. Peki Benim suçum günahım neydi. Ben 85 kişi aldım. Bu insanlar belediyeden ekmek yiyorlar, sigortaları yatıyor evlerine ekmek götürüyorlar, esnafa borçları yok. Şimdi üzüntüm bazı işçilerin kendilerine muhalefet eden Ahmet Önal’ın peşinde koşmaları. Önal’ın peşinde insan varsa onun aklıyla sorunu var demektir. Adamın senin ekmeğinde gözü var, iptal ettirmeye çalışıyor ama sen Ahmet Önal'ın yanına gidiyorsun hiç kusura bakmasınlar” ifadelerini kullandı.


dede-yilidirim-5.jpg

"MEDYAYI İYİ KULLANAMADIM"

Başkanlık döneminde Keskin’i bu zamana kadar iyi getirdiğini düşünen Başkan Dede Yıldırım’ın kendinde eksik gördüğü tek eksiklik medyayı iyi kullanıp yaptığım çalışmaları vatandaşa iyi duyuramamak olmuş. Keskin de 7 tane belediye başkan adayı olduğunu söyleyen Yıldırım;
“Şimdi söylesinler Keskin'in neyi eksik Ben 10 yılda şunu yapacağım vatandaşın hayatını kolaylaştırabileceğim diyebilecekleri Bir eksik yok. Hiçbir şey yapamayacaklar Ağzı olan bir şeyler söylüyor sanki bu odalar hep para doluymuş gibi parayı yiyorlar içiyorlar gibi söylemler sarf ediyorlar. Ankara'da bir tane evim var İş Bankası kredisi ile aldım. Onun dışında başka bir şeyim varsa kim ispat ederse ona hemen tapusunu verebilirim. Bugüne kadar iyi geldiğimi iyi getirdiğimi düşünüyorum. Bürokrasi ile çok iyi geçindim. Herkesin kendine göre bir siyasi görüşü vardır saygı duyarım. Sadece görüşünü partimin üzerinde hakim kılmasın herkes başımın tacı” şeklinde konuştu.


Bu haber toplam 204 defa okunmuştur